levanteri230

REGISTERED
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited


levanteri230's Activity

 1. levanteri230 added a post in a topic Mitä tehä apuja.   


  Ei auttanu asiaan vaikka uuden firmiksen ja bottloaderin asensin uudestaan posterilla :cry: Täytyy laitaa takuuseen tuo.
 2. levanteri230 added a topic in Miraclebox 8 HD   

  Mitä tehä apuja.
  Nyt tuo MB8 teki semmosen että kun kuva tulee niin boxi pysyy päällä noin 8 sekuntia ei kerkeä tekemään järjestelmän palautusta, kun se sammuu ja käynistyy ihan alusta, ja samaa se tekee koko ajan. Ei auta vaikka virrat on poikki ja johto seinästä ja pitäny ilman virtoja 30 min niin ei samaa senki jälkeen.
  • 3 replies
  • 1,065 views
 3. levanteri230 added a post in a topic Canal first HD, Canal Hits HD and MTV3 HD problem   

  Problem solved, you must have a time shift on, and a USB hard drive connected to MB8 and Bootloader 2.54 installed. Subtitles are displayed.
 4. levanteri230 added a post in a topic MTV3 HD ja tekstitys   

  Jahas näköjään pitää olla ajansiirto päällä jotta MTV3 HD:lla näkyisi tekstit. Ja USB kovon kun otti pois niin ei näkyny, mutta kun sen laitto takasi ja pisti ajansiirron päälle niin tekstit näky. Ilmeisesti sitten tuosta MB8 loppuu oma muisti kesken.
 5. levanteri230 added a post in a topic MTV3 HD ja tekstitys   

  No niin Tekstit alkoi näkymään Eli asenna nollamodeemikaapelilla bootloader 2.54 ja tee tehdaspalautus ja hae kanavat.
 6. levanteri230 added a post in a topic Bootloader 2.54   

  No niin nyt toimii jopa MTV3 HD:llä tekstit. Ja kaikilla muillakin eli unohin aikasemmin tehä tehaspalautuksen ja kas kummaa alkoi heti näkymään tekstit kun hain uudelleen kanavat. Laittakaa bootloader versio 2.54 ja tehkää tehaspalautus ja homma toimii.
 7. levanteri230 added a topic in Allmänt - Hårdvara   

  Canal first HD, Canal Hits HD and MTV3 HD problem
  Subtitles are not showing up at all on those channels.
  • 5 replies
  • 1,243 views
 8. levanteri230 added a post in a topic Bugit ja kehitysideat.   

  Ja niin on myös Canal+ Hits HD kanavalla. Muut toimii kyllä paitse se MTV3 HD.
 9. levanteri230 added a post in a topic Bugit ja kehitysideat.   

  Canal+ first HD:llä tekstitys ongelma Saman lainen kuin MTV3 HD:llä.
 10. levanteri230 added a post in a topic Bootloader 2.54   

  Mielenkiintoista asensin tuon bootloaderin ja pistin MTV3 HD kanavalle tekstitys pelasi about 4-5 min ok mutta sitten se katos ja tekee samalla lailla kuten ennenkin.
 11. levanteri230 added a topic in Miraclebox 8 HD   

  Bootloader 2.54
  viewtopic.php?f=12&t=402

  Eli mitä tuo niinku tekee ja miten se asennetaan latasin tuon usb tikulle ja pistin sen MB:hen se kyllä kysy että asennetaanko? Mutta sitten ko se oli käyny sen läpi niin edelleenki on boxsissa versio 2.52. Eli mitä tuo tekee ja miten se asennetaan ja onko tuota edes tarpeellista asentaa?
  • 3 replies
  • 1,088 views
 12. levanteri230 added a post in a topic Bugit ja kehitysideat.   

  No nyt ilmeni uus ongelma. Eli jos tallennat jotain ulkoiselle kovolle. Niin ei voi poistaa sitä miraclebox väittää että this file is playing vaikka ei olekkaan. Ei auta vaikka takaa käyttää virtanapin sammuksissa niin sama juttu. Pitää käyttää ihan johtoja pois seinästä sitten se antaa poistaa sen. Tai sitten toinen tapa on poistaa se tietokoneella. Onko mulla joku asetus taas päällä vai onko se "ominaisuus" ja uusin firmis on asennettuna.
 13. levanteri230 added a post in a topic Bugit ja kehitysideat.   

  Mikhän nyt on ko ulkoisen kovalevyn pistää kiinni mutta ei mitään nauhotuksia laita päälle niin siltikin kovo täyttyy. Tulee niinko tämmösiä sinne kovolle http://i.imgur.com/wtB1z.jpg enkä ole painanu edes pausea.
 14. levanteri230 added a post in a topic Bugit ja kehitysehdotukset 2.10.67 ja uudempiin   

  Jep kaverilla on uusi miraclebox 9 ja siinä ci+ moduli, ongelmana on ajastusnauhoitus. Kun laittaa esim ajastimelle joltakin HD kanavalta ohjelman ja sitten laittaa eri kanavalle sen ja sammuttaa boxsin. No se lähtee sitten päälle ja kun aika on niin se kääntää sen tallennuskanavalle ja alkaa nauhottamaan, mutta sepä tallentaa kanavan salattuna. Eikä se tallennettu filu näy millään vehkeellä ei edes miracleboxsilla. Mutta jos kanavan jättää sille HD kanavalle päälle mistä aikoo ajastin nauhottaa, niin tallennus on purettu ja näkyy vaikka tietokoneella. Olisiko sitten niin että kun boxi starttaa päälle niin sehän tekee sen varmennuksen ennenkuin alkaa näyttämään HD kanavaa jos kattoo HD kanavaa. Ja kun se starttaa eri kanavalta kuin HD niin se ei tarvi varmennusta. Ja kun alkaa tallennus HD kanavalta niin se ei ehdi varmentaa CI+:ssaa ja siksi se tallentaa filun myös salattuna. Villi veikkaus. :roll: Eli voisiko sitä tallennuksen ajan kohtaa myöhäistää vaikka 5 sekuntia että varmennus ehtis tapahtua. eli jos vaikka ois pistetty että tallennus alkaa 13.00 niin todellisuudessa se alkais vasta 13.05 ja CI+ ehtisi varmentua ettei filuista tule salattuja.
 15. levanteri230 added a post in a topic Bugit ja kehitysideat.   

  Tekstitys voisi olla esimerkikiksi canal+ action kanavalla sijaansa alempana nyt ne on mielestäni liian korkealla. DVB tekstit on ihan ok mutta juuri nuo kanavat missä on ns teletekstit niin tekstitys on liian korkella.