PowerZapper

REGISTERED
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited


PowerZapper's Activity

 1. PowerZapper added a post in a topic Koppling till NAS slutar fungera   

  Har en DNS-323 som jag fick av en kompis för han fick den aldrig att fungera som den skulle överhuvud taget. Har varit på väg att få en mindre hjärnblödning av att få den att fungera och jag undviker att starta om den för då tappar den alltid nätverkskopplingen till datorn. Inspelning fungerar men det laggar ofta så jag är inte helnöjd. Funderar att stänga av viloläget på den med då den inte alltid funkar som den ska då den är i viloläge. Blir nog ett annat märke nästa gång jag köper en NAS. 
 2. PowerZapper added a post in a topic Ljudet hackar på alla kanaler   

  Har fått intrycket att Miraclebox köper licens av Octagon att tillverka liknande boxar fast dom verkar inte använda samma kvalitetskomponenter som Octagon och därför strular mer. Kanske kan vara mjukvarurelaterat med... Bara ett intryck som sagt. Själv har jag ljud (ljudet klipper) och bildproblem (röda blödningar, "snö" och ibland total bildförlust) från HDMI signalen på min MB 8HD som jag misstänker har värmerelaterade problem då den inte har någon fläkt och signalkvaliten verkar sjunka ju varmare den blir. Kommer att sätta en värmestyrd chassifläkt ovanpå och blåsa in kalluft och se om det hjälper.
 3. PowerZapper added a post in a topic MgCamd MB Plus 6   

  Great success! Testade även XCAM men det funkade inte. Backade SW till 2.11.34 utan CI+ men XCAM funkade inte där heller (antagligen fel konfig i Cccam och Cardclient) men när jag lade in mgcamd fungerade det!
 4. PowerZapper added a post in a topic MgCamd MB Plus 6   

  Box type är redan 12 (Octagon). Är det nedgradera till SW 2.11.34 som gäller då? 2.11.39 finns ju inte ens med på Miraclebox hemsida? Verkar vara samma box som Octagon SF918G, .39 kanske kommit med på köpet från Octagon eller delar dom alltid samma SW?
 5. PowerZapper added a post in a topic MgCamd MB Plus 6   

  Även jag har problem att få MgCamd v1.39 att fungera på en ny MB 6 Plus med SW v2.11.39. Har testat samma som jag har på min MB 8 som fungerar klockrent men den kodar inte av på 6:an av någon anledning. Har provat v1.38 med utan nån skillnad.
 6. PowerZapper added a post in a topic NAS   

  Löste sig genom att lägga in senaste loader samt SW för MB:en via USB. Tvixen har egna krav vad mappar och lösenord får heta så det löste sig med...
 7. PowerZapper added a post in a topic NAS   

  Har försökt ett antal timmar att få kontakt via Samba med en D-link DNS 323 och det verkar helt omöjligt, både från en MB 8 samt en Tvix 6500. Har lagt in regler för båda med inloggning via lösenord samt matchat workgroup. Kommer in i NASen via utforskaren i datorn men det går inte adressera genom "smb://192.168.0.13/" i explorer.

  Nån som har fått igång en DNS 323 eller vet hur?