Delpiero10

REGISTERED
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited


Delpiero10's Activity

 1. Delpiero10 added a topic in Allmänt - Hårdvara   

  Hade alla kanaler igår kväll nu får jag bara in 4-5 st...???
  Har en Mb 8 & en gammal Dreambox 7000, har haft problem med trasiga switchar så har köpt nya, två Miracleswitchar 4/1. Igår installerade jag dem & fick allt att fungera ( alla Cmore-kanaler & alla Viasat-kanaler men idag är alla kanaler som bortblåsta förutom typ Eurosport HD,Eurosport 2,TV3,Nat Geo Wild & ESPN America.
  Fattar inte vad felet är, har inte optimalt inställda paraboler (har två st. platta)men som sagt har fått in både Sirius & Thor tidigare under hela föregående år & så även igår..
  Har varit uppe på taket idag & försökt finjustera så att jag ska kunna få optimal signalkvalite men får inte signalkvalitemätaren att leva öht, står bara på noll hela tiden (mb) dm 7000 ligger ungefär på 45%..
  Enda kanalerna som har kvalité är dom jag nämnt, ligger på ca 77% på Mb, får inte in en enda kanal på dm 7000.
  Kablarna är korrekt installerade till switcharna.
  Fattar inte vad det är som är problemet, kan jag ha gjort någon inställning på boxarna som sedan återställt sig själva när jag stängt av dem inatt??
  Om bara signalmätaren hade rört på sig när man ställer in så hade man ju kunnat donat på tills man har optimal signal men som svårt nu.
  Vilken switchinställning ska jag ha på mb:n när jag har en switch med fyra lnb-ingångar? Har Thor på 1:a & Sirius på 2:an, 3:an & 4:an tomma.
  Igår när jag hade alla kanaler så fungerade det med två olika.
  Har inget emot att stå & dona på med parabolerna i -25 bara jag får in kanalerna så jag får se NHL-premiären imorgon, men en fördel om jag inte trasslat till det i någon inställning på Miracleboxen..
  Tacksam för tips!
  • 2 replies
  • 1,017 views