Håkan

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited


Håkan's Activity

 1. Håkan added a post in a topic Miraculous fungerar dåligt ihop med Miraclebox Premium Twin+   

  Kan du eller någon annan lägga upp "openmb-5-mbtwinplus-20170127_usb.zip" här för vad jag kan se finns den inte att hitta nånstans. Det går ju inte att komma in på Miraclebox hemsida och ladda ner filer. Går inte filen att få in här vore jag tacksam om jag får en länk till nedladdning.
  Tack på förhand
 2. Håkan added a post in a topic Programvara till MB Premium Twin+   

  Tack för hjälpen, nu är boxen igång igen men kan du hjälpa mig med ett svar... Jag har lagt in openpli som du hänvisade till men nu har jag problem att med fjärrkontrollen hitta det jag spelat in... MEDIA-knappen fungerar inte. Jag har hittat i inställningarna att man kan byta fjärrkontroll men jag vet ju inte vilken jag skall välja...
 3. Håkan added a topic in OpenMB/OpenPLi   

  Programvara till MB Premium Twin+
  För några månader sen köpte jag en Miraclebox premium Twin+ från ett företag i Skåne som jag fått tips om. Det är miracolus programvara i den. Jag har satt in hårddisk i den för att kunna spela in mina favoritprogram när jag inte har möjlighet att se dom direkt. Väldigt ofta när jag skall se på det inspelade så är det bara svart och inget ljud, ibland bara ljud och ibland bara bild men inget ljud. Jag har pratat med återförsäljaren och han menar på att jag förmodligen måste installera om boxen. Hur jag skall göra säger han inte utan hänvisar till detta forum.
  Vilken system skall jag använda? Jag har hittat OpenMB 4 beta och OpenMB 5. Miracolus hittar jag inte. Och hur skall jag få in programvaran.
  Jag hade en Dreambox DM7020HD v2 tidigare och den har jag flashat om flera gången men nu vill den inte längre därför köpte jag ny box.
  • 8 replies
  • 1,940 views