ingo

REGISTERED
  • Content count

    54
  • Joined

  • Last visited


ingo's Activity

  1. ingo added a topic in Allmänna digital-tv nyheter   

    Oppdateringer
    bare lurer på om det er slutt med oppdateringer til M8
    ingo
    • 0 replies
    • 1,029 views
  2. ingo added a topic in Mjukvaror   

    Kanalsøk
    Har søkt på Astra 19v etter en Tysk musikkanlegg som heter Melodi ekspress men den kommer ikke inn,
    Min nabo får den på en tunger fra Viasat men på min 8 får jeg ikke noe selv om den rette frekvensen ligger inne.
    Noen som kan hjelpe???
    • 0 replies
    • 2,506 views
  3. ingo added a post in a topic SVT 1 HD   

    Er det mulig at dette blir ordnet med ny programvare, slik at vi kan få Viasat HD også, slik som canal digital?
  4. ingo added a post in a topic SVT 1 HD   

    Tar imot SVT via satelitt på Sirius.
  5. ingo added a topic in Allmänt - Mjukvara   

    SVT 1 HD
    Får ikke inn SVT 1-2 HD og DR 1-2HD, andre HD går fint, hva kan feilen være?

    Kjører V1.09.61 , er det noen spesielle innstillinger for SVT HD?
    • 5 replies
    • 1,622 views
  6. ingo added a post in a topic HD kanaler   

    Kom vist på feil plass, har M8
  7. ingo added a topic in Allmänt - Mjukvara   

    HD kanaler
    Hva skal lysa når jeg ser på HD kanaler

    ingo
    • 1 reply
    • 726 views
  8. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    Gjør det, men får ikke slettet noe
  9. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    Forsøkte men når jeg merker ett opptak og trykker filmulighet får jeg bare ( fortsett å spille av, avbyt) kommer ikke opp slett da.
  10. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    Et stort problem.
    Får ikke slette programmer jeg har tatt opp, må jeg gå tilbake til tidligere versjon av programmet eller kommer det nytt som virker? Kjører nu med v1.09.35.
  11. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    stemmer, slette og radere er det samme
  12. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    Er det flere som har problemer med å få slette opptak når vi kjører M8 - V1.09.35 - 2011-08-11.
    I den tidligere versjon fungerte det 100% men nå får jeg ikke slettet opptak.
    Håper noen har en løsning

    mvh/
    ingo
  13. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    kjørte om igjen med den nyeste Mcas, nå virker det
  14. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    Hvilken Mcas bruker du da?
  15. ingo added a post in a topic M8 - V1.09.35 - 2011-08-11   

    skjønner ikke noe, legger inn v1.09.35 men får bare kodet kanal, det samme er på sv1 og 2
    dr 1 og 2.
    kjører nå med v1.08.82, den fungerer bra