Sign in to follow this  
Followers 0

Tekstitys

4 posts in this topic

Posted · Report post

Tallennuksista meni tekstit pois päältä tai ruotsiksi. Pahimmillaan sai minuutin välein laittaa subtitle-nappulasta valinnan fi päälle.

Asensin juuri uusimman firmwaren v 2.11.34 ja tallensin pari elokuvaa Canal plussalta. Toistettaessa tekstit on pois päältä, mutta tulevat näkyviin subtitle-nappulalla. Jotain häikkää tässä vielä kuitenkin on. Kyllähän tekstien pitäisi olla näkyvissä automaattisesti kun ne kerran näkyvät suoraa lähetystä katsottaessa? Onko hyviä neuvoja?

Kielivalinnoissa kaikki asetukset ovat "Suomi".

Vanha Canal Plussan boksi toimi ihan hyvin ja ainoa syy tämän "ihmeboxin" hankintaan oli ulkoisen tallennusvälineen liitäntämahdollisuus. Nyt Canal Plussalla näyttää olevan edullinen boksi, johon voi USBilla liittää kovalevyn. Ei hirveästi kiinnosta tämä hemmetinmoinen Miraakkelin säätäminen. Taidanpa hankkia tuon CP:n uuden boksin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Huomasin itse että jos valitsen tekstitykseksi ohjelmaa katsoessa Suomi, sama ongelma. Jos kieliasetuksissa on Suomi ja valitsen ohjelmaa katsoessa "automaattinen", tekstitys tulee suomeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hommasin sitten Canal Digitalin pienen HD-boxin, jossa on USB-liitäntä. Laite on erittäin pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Esim. omien kanavalistojen luonti ja muokkaus on tosi helppoa verrattuna miraakkelin käsittämättömän monimutkaiseen systeemiin. Boxi käynnistyy yhtä nopeasti kuin telkkari, joten sitä ei tarvitse pitää koko ajan päällä ja se ymmärtää ulkoisen kovalevyn 1 TB:iin saakka.

MUTTA, elokuvien rippaajalle se ei käy, koska se formatoi kovalevyn jollakin omalla tiedostojärjestelmällä, jota ainakaan Windows ei ymmärrä.

Nyt olisi sitten Miraclebox 9 HD Twin PVR satelliittiboksi sisäisellä 250 gigan kovalevyllä myytävänä edullisesti 150 eurolla. Sijaitsee Espoossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Ne jotka painivat EPG ja tekstitysongelmien kanssa voi ladata palvelimeltani epävirallisen V2.11.50 CI+ firmiksen .
Virallinen firmis julkaistaan kuulemma lähiaikoina....

 

EDIT Linkki poistettu vanhahkoon firmikseen.

Edited by hhelminen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0