Sign in to follow this  
Followers 0

Bilder, info och specifikationer

2 posts in this topic

Posted · Report post

Miraclebox 8 HD PVR

Detta är verkligen en mottagare för dig! Miraclebox 8 HD PVR är en revolutionerande digital HD-mottagare med allt du kan tänkas behöva. Systemet i mottagaren är byggt på linux för att garantera ett kraftfullt operativsystem med ständigt utvecklade funktioner. Nätverksanslutning finns för att streama tv/video eller föra över filer mellan dator och digitalmottagare m.m.. Två inbyggda kortläsare för att stoppa in båda dina programkort finns samtidigt som du kan bygga ut det med ytterligare två CA-modulplatser. Vill du spela in, lagra och spela upp finns även en USB-anslutning. Se nedan vad du får.

Du får utan tvekan den bästa möjliga bildkvalitetet till ett konkurrenskraftigt pris. Användarvänlig med många funktioner och är utmärkt för både dig som vill ha en enkel, driftsäker mottagare eller du som vill ha en maskin som ständigt uppgraderas med de senaste funktionerna/programmen på marknaden.

HD-mottagare / HDMI-anslutning

Miracleboxen är givetvis utrustad med en digital HDMI anslutning för att ge dig bästa möjliga bild och ljud. Den inbyggda DVB-S2 tunern tar emot alla HD- och SD-kanaler på marknaden och du får en större kanalutbud samtidig som H.264 / MPEG-4 avkodaren ger dig kristallklar bild.

Du kan alltså avnjuta alla dina högupplösta filmer och sport som sänds utan några som problem!

Linux OS

Operativesystemet Linux ger dig många fördelar och du får en kraftfull mottagare med ständigt utvecklade mjukvaror och funktioner. Menysystemet är trots detta oerhört användarvänligt med enkla menyer, egna favoritlistor m.m. för dig som vill ha en stabil och flerfunktionell mottagare som är enkel att använda. Samtidigt utvecklas mottagaren ständigt och det finns en hel del tredjepartsmaterial att ta del av som gör din mottagare ännu bättre!

USB-anslutning / Hårddisk-förberedd

Mottagaren har en USB 2.0-anslutning för att ansluta en extern lagringsenhet eller trådlöst nätverkskort. Att ansluta en hårddisk är hur enkelt som helst och likaså att formatera och anpassa. Spela därefter in material i HD-kvalitet, pausa program medan du tittar eller varför inte spola tillbaka med timeshift-funktionen? Lika enkelt är det att uppgradera mjukvaran via ett USB-minne.

Mediaspelare

En av de mest unika funktionerna med denna mottagare är att du har en inbyggd mediaspelare. Du kan spela upp högupplösta filmer i mkv-format och avnjuta full HD-upplösning. Spelar upp de senaste DivX/XviD filerna och mp3-musik. Inbyggd fotovisare för att spela upp ett bildspel med alla foton.

Två kortläsare

Miraclebox 8 HD PVR är en av få HD-mottagare som har två kortläsare inbyggda. Du kan alltså stoppa in i princip vilket programkort som helst och avnjuta alla kanaler i både HD och SD enkelt och smidigt. En och samma box till båda dina kort alltså! (Fungerar dock ej med Viasats HD-utbud.)

Digitalt ljud

För att uppleva den där riktiga biokänslan eller känslan att vara på fotbollsarenan krävs bra ljud. Därför har vi utrustad mottagaren med en digital optisk utgång så att du kan få ut högkvalitativt ljud till din mottagare/förstärkare. Tillverkad under licens av Dolby Digital för att garantera en god ljudupplevelse.

post-2-13687467329253_thumb.jpg

post-2-1368746732958_thumb.jpg

post-2-13687467329879_thumb.jpg

post-2-13687467330187_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Har denna box 1080p till tv eller bara inspelat som blir uppskalat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0